Tartós szőrtelenítés

Mikor, milyen módszerrel és hol?

Mikor?

– Vannak hölgyek, akik szeretnek “téli bundát” növeszteni, így inkább nyárra helyezik a hangsúlyt a szőrmentességben
– Vannak férfiak, akik minden reggel megválnak a borostától
– Vannak tinik, akik azt csinálják, amit látnak otthon
…. és vannak sokan mások, más és más szokásokkal …

Milyen módszerrel?

– Mindenki keresi a leggyorsabb és a legfájdalommentesebb eljárást ami nem más mint a BOROTVA.
De bármennyire is ez a legelérhetőbb és a legkedveltebb az otthoni szőrmentesítésben nem egy veszélytelen dolog. Könnyen lehet vágásokat ejteni, a bőr begyulladhat, főleg az intim területeken. Hamar újra látható a szőr.
A szőr benőhet a bőr alá ami elég ronda és fájdalmas is tud lenni. A mikro sérüléseket nem is említem nagyobb mélységekben.

– EPILÁTOR egy elég fájdalmas választás, ami nagy hanggal is jár. Nem mellesleg a következő kezelés elvégezéséhez meg kell várni hogy megfelelő hosszúságú legyen amit be tud kapni a fogacska hogy ki tudja újra tépni.

– GYANTA szintúgy nem egy kellemes érzés. Otthoni körülmények között elég macerás és veszélyes. Akár égési sérüléseket vagy véraláfutásokat is okozhatunk használat közben. Vannak hajlatok ahol kifejezetten szakember -kozmetikus- tudására van szükség (pl.:intim terület)

A DPL technológiának köszönhetően a legprofibb, a legújabb, a legkényelmesebb, a legtartósabb és a legfájdalommentesebb eljárást hoztam el nektek, hogy megszabadulhassatok a nem kívánt szőrszálaktól.

Hogyan érkezz!

– kezelés előtt 6 hétig csak a borotva szabad, tilos a gyanta, epilátor használata
– kezelés elött 1 héttel kerüld az önbarnítást
– időpontod napján kerüld a parfüm, izzadásgátló és testápoló használatát
– max 24 órás frissen borotvált területtel érkezz

Utóápolás:

– kezelés után 5 napig nincs szoli és direkt napozás
– fényvédő használata kötelező 
– kezelések között csak a borotva használható
– kezelések száma egyéntől függ, 4-9 alkalom kb

Ellenjavallatok:

– epilepszia
– fényérzékenyítő gyógyszer szedése
– 6 héten belül gyanta vagy epilátor használata

Tapasztald meg ingyenesen a kezelés hatékonyságát!

(A tesztkezelés 5m2 szőrös területen történik)

Mi a DPL technológia:

 

A Dinamikus Pulzáló Fény (DPL) Vagy D-Light a legújabb fejlesztés, mely egyszerre képes rendkívül hatékony szőrtelenítésre és hihetetlen eredményű arcfiatalításra és bőrmegújításra. A DPL eljárásban az IPL energiáját és a lézer fényforrását alkalmazzák kombináltan, szűkített hullámhossztartományban.

Az IPL vagy SHR technológiával ellentétben a DPL technológia mélyebbre hatol, a felszínt még kevésbé érinti és a bőrben található melanin általi elnyelést a felére csökkenti, fájdalommentesebb és a  szőrtüszőre koncentrál. Egy olyan pulzusformát alkalmaz, ami nagy energiasűrűséget generál, de kevesebb energia is elegendő a károsító hatáshoz, így a kockázata kisebb a nagy eredményesség mellett.

Gazdaságos
A DPL gépek hullámhossza szűkített, általában 750-950nm hullámhossz között működnek. Ez elég széles sáv, hogy minden mélységben megtalálható szőrtüszőt eltaláljon, egyben minimalizálja a más kromofórák általi elnyelést, azaz nem szóródik a fény, nem okoz fájdalmat, égő csípő érzést.

Másik nagy előnye a lézer és IPL kombinációjának, hogy a lézerfényhez hasonlóan nagyon magas a lámpa élettartama, azaz gazdaságosabb, hosszú élettartamú technológiáról van szó. (A lézerek általában több millió lövést képesek leadni, míg az IPL/SHR-ek több százezret csak).

Multifunkcionális
A lézer hátránya, hogy bőrfiatalításra nem alkalmasak a dióda lézeres szőrtelenítő gépek, ellenben ennek a gépnek van egy másik feje is, mely vagy arcfiatalító DPL (SDPL) vagy NIR Milk Light Arcfiatalító fej. Az SDPL jóval mélyebbre hat, sokkal látványosabban kezeli a pigmentfoltokat, rosaceát, pórusokat, ráncokat és textúrát.

Rendelkezik NIR Milk Light bőrfiatalító fej is. Ez a másik különleges technológia a NIR- azaz Near Infrared Light mely 960-1600nm-es hullámhosszon működik, 1300nm-es tartományban, amely infravörös fénytartományt jelent. Ez nagyon mélyen behatol a bőrbe és felforrósítja a vízmolekulákat, melyek elérik a kollagén rostok sérülését, kontrakcióját és az új rostok termelését. Minden fény típusú eszközhöz képest a NIR hatol a legmélyebben a bőrbe, így éri el a leglátványosabb bőrfiatalítást, mint a hagyományos IPL vagy a mellékhatásokkal járó lézer.

Kényelmes, fájdalommentes szőrtelenítés és extra látványos bőrfiatalítás: ez a DPL+NIR.

  • Szőrtelenítés
  • Bőrfiatalítás
  • Akne kezelés
  • Pigmentfoltok eltüntetése, melazma, szeplők, napfoltok
  • Rosacea és hajszálértágulatok eltüntetése
  • Pórusösszehúzás, textúra javítás

Melyek az új kombinált technológia előnyei?

  • A legmélyebbre hat
  • A legkisebb fájdalommal jár
  • Ötvözi az IPL és a Lézer eljárások előnyeit
  • Kiemelkedő eredményeket ad
  • Melanin általi elnyelés minimalizálása
  • Magas lámpa élettartam
  • Szűkebb hullámhossztartományok
  • Gyors kezelések- magas frekvencia
  • Nagy spotméret (kezelőfej nyílás)
  • Kényelmes kezelési beállítások
  • Látványos bőrfiatalító hatás

Tartós szőrtelenítés bemutató videó

Érdekel, hogy mi fog történni veled a kezelésen?

Akkor nézd meg a kisfilmünket.