Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
200 000,00 Ft
Kezdj hozzá

Ez a szakma rengeteg gyakorlást igényel. Modell nélküli gyakorlásra is hasznavehető és életszerű ötleteteket kapsz. Az idődet, csak te magad tudod beosztani. Szerencsére ez a szakma egyik szépsége, hogy kellő kitartással a finommotorika tanulható képessége benne van. Kérlek mielőtt eljönnél hozzám nézesd meg a szemedet, hogy jól látsz-e közelre (kb 15-20cm). Nagyon vékony, pici szálakkal dolgozunk, hegyes csipeszekkel másnak a szeménél, NEM JÁTÉK! Nem szórakozunk egyenes csipesszel, egyből a mély vízbe ugrunk volume csipesszel. Ezzel a technikával megalapozzuk a további fejlődésedet is.  Megmutatom neked az én technikámat, amit már kezdő volumosként is tudsz hasznosítani. Valós tudást kapsz. Márkafüggetlen oktatóként fontosnak tartom, hogy minél több márka termékeivel megismerkedj. Sok márka eszközeit kipróbálhatod az oktatás gyakorlati napján. A legfontosabb számomra hogy a legmegfelelőbb csipeszt válasszuk ki, amivel tökéletesen tudsz majd dolgozni.
 
Mit kapsz tőlem?
A teljes elméleti anyagot (248 perc) online hozzáféréssel a saját tempódban sajátíthatod el. 
Egy napra kell elutaznod hozzám a gyakorlati képzésre. Gárdony, 8:00-15:00 Gyakorlati napra TÜRELMES,18. életévét betöltött modellt szükséges hoznod. /nem lehet szakmabeli/
Minden eszközt és anyagot én biztosítok a számodra.Ajándékcsomagban, nagyon sok eszközt és anyagot megtalálsz, amire szükséged lesz a munka elkezdéséhez.
(Ne vásárolj előre semmit) Együtt töltött napunk után sem engedem el a kezedet! Bármikor írhatsz instán is, képeket is elküldheted a munkádról Webshopokban még kedvezményt is kapsz, ha használod a kódomat.


Elméleti anyag: 
Alapszabályok a volume építésben 
Anatómiai alapismeretek
Fanolás
Mindent a fanokról
Illesztések
Uv Led technológia
Előkészítés
Applikálás
Oldás
3 alap styling
Minden ami mögötte van


Gyakorlati napon: 
8:00-tól az elméleti részből ha vannak felmerülő kérdéseid, átbeszéljük.Kiválasztjuk a megfelelő csipeszt, megtanulod a csipesz fogást, illesztést, ragasztó használatot. 
Kisebb szünet után 10:00-kor érkezhet a modelled. Mindent amit elméletben tanultál átültetjük a gyakorlatba. 


Hivatalos felnőttképző vagyok.
 Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/002505Államilag elismert oklevelet és tanúsítványt kapsz tőlem.
Vállalkozás elindításához Sminkes és Műszempilla építő vagy Kozmetikus bizonyítványra van szükséged.